dimecres, 26 de febrer del 2014

Dos enamorats



Hi havia una vegada, en un poblet petit d’Egipte, dues famílies egípcies que s’odiaven a mort. A Egipte les noies van amb turbant i vestits fins als peus.
Dos joves de les dues famílies sempre es miraven i s’agradaven. Un dia la noia, que es deia Ana, va anar a comprar i, de sobte, el noi, que es deia Jesús, la va veure i va anar darrere d’ella, la va agafar i li va dir:
-       Escolta Ana, ets molt bonica i m’agrades molt, que t’agradaria sortir amb mi?
Ella li va constestar: - No em parlis aquí que ens poden veure. Quedem demà a les cinc de la tarda al parc.
Ell li va contestar tot content que sí. Quan l’Ana se’n va anar a casa seva el seu pare li va dir:
-       Escolta Ana el teu tiet Jesús i la teva tieta Maria m’han dit que t’han vist amb el fill de l’Antonio xerrant, això és veritat?
-       No pare, això no és cert.- Contestà l’Ana amb molta por.
El pare de l’Ana i tota la seva família van anar a casa del xicot i es van barallar a cops, perquè el pare de l’Ana no volia que la seva filla estigués amb aquell xicot perquè els odiava.
Van passar mesos i mesos i ells no van aconseguir veure’s.
Després d’un any en Jesús va decidir anar a buscar l’Ana durant la nit quan tots dormien, i després d’haver passat tant de temps sense estar junts van decidir escapar-se lluny de les seves famílies.

Van ser molt feliços en un poblet del seu país on no hi havia ningú que els conegués. Van tenir tres fills: en Moisès, en Pau i l’Olga.
Códigos QR / Qr Codes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada